Omega-3 Puori (120 KAP) Forstør

Omega-3 EQ Pure Actic Oil (300 ML)

EQ Pure Actic Oil 300ml

Ren omega-3 olie fra 100 % arktisk vildtfisk med koldpresset olivenolie og vitamin D3 – tilsat en frisk smag af citron.

Kontakt os for at høre mere herom eller læs mere på denne side.

Flere detaljer

Kreditkort + MobilPay + Bankoverførsel
Kreditkort + MobilPay + Bankoverførsel

Yderligere information

Prod. nr. 70010 - 300 ml

Ren omega-3 olie fra 100 % arktisk vildfisk med koldpresset olivenolie og vitamin D3 – tilsat en frisk smag af citron

Resultater viser at ved brug af EQ Pure Arctic Oil i minimum 120 dage, har de fleste opnået en bedre fedtsyrebalance i kroppen. EQ Pure Arctic Oil består af ren omega-3 olie fra torsk fisket i det kolde, næringsrige arktiske hav udenfor den norske kyst.

  • Ikke tilsat andre fiskeolier eller syntetiske tilsætningsstoffer
  • En balanceret olie for et optimalt forhold mellem mængde omega-6 og omega-3
  • Godt for hjerte-/kar, hjerne, syn, immunforsvar og muskler
  • Bidrager til normalt blodtryk og normalt kolesterol-, kalcium- og triglyseridniveau i blodet
  • Fiskeolien er MSC- og CoC-certificeret og kommer fra bærekraftig norsk fiskeindustri
  • Tilsat polyfenoler fra en højkvalitets, koldpresset olivenolie, vitamin D3 og en frisk smag af citron
  • 100 % naturlig

 

ANBEFALET DOSERING

Anbefalet daglig dosering er 0,15 ml per 1 kg kropsvægt. Voksne som vejer minimum 50 kg: 7.5 ml (ca. 1,5 teskeer) per døgn. Voksne som vejer over 80 kg: 12 ml (ca. 1 spiseske) per døgn. Første måned anbefaler vi dobbelt dose.

ADVARSEL

Personer på anticoagulationsbehandling, gravide og barn under 1 år bør forhøre sig med læge før brug.

OPBEVARING

Uåbnede flasker bør opbevares mørkt, tørt og koldt, eller i køleskab. Åbnet flaske skal opbevares i køleskab og benyttes inden 90 dage. Ved opbevaring under 4º C kan olien blive grumset pga. bundfald af olivenolie. Efter få minutter i rumtemperatur vil olien blive klar igen. Opbevares utilgængelig for børn.

INGREDIENSER

Fiskeolie (EPA og DHA), koldpresset olivenolie, vitamin E (stabilisator), smag (citron), vitamin D3.

Næringsindhold per anbefalet døgndose

  Per 7,5 ml Per 12 ml
Energi 60,75 kcal 97,21 kcal
Fedtsyrer    
Mættede 1 381 mg 2 210 mg
Enumættede 3 549 mg 5 678 mg
  hvoraf omega-9 1 040 mg 1 664 mg
Flerumættede 1 295 mg  2 072 mg
  hvoraf Omega-3  1 144 mg   1 832 mg
  hvoraf EPA 397 mg  635 mg
  hvoraf DHA 567 mg  907 mg
Polyfenoler  0,6 mg  1 mg
Vitamin D3   6,25 mcg (125 %*)   10 mcg (200 %*)

*Av referanceværdi RDI

ESSENTIELLE FEDTSYRER

Fedtsyrer er meget vigtige for at alle kroppens funktioner skal kunne virke optimalt; som for eksempel hjernen, musklerne, cirkulationssystemet, luftveje og huden. Vi skiller mellem omega-3-, -6- og 9-fedtsyrer. Omega-3 og -6 er essentielle fedtsyrer. Det betyder at kroppen ikke kan producere disse selv, så vi må få dem via kosten eller kosttilskud. Disse fedtsyrer er nødvendige for hjernens udvikling, immunforsvarets funktion og blodtryksreguleringen og det er meget vigtigt med et daglig indtag for at sikre optimal udvikling.
 

ÆNDRINGER I DIÆTEN

Før den industrielle revolution indeholdte diæt i den vestlige verden omtrent lige meget omega- 3-fedtsyrer som omega- 6-fedtsyrer. De sidste 40-50 år er der derimod sket store ændringer i vores diæt. Vi konsumerer i dag en stor mængde bearbejdet mad og planteolier fra for eksempel soja, solsikke og majs, som indeholder optil 80 % omega-6 og lidt eller ingen omega-3. En betydelig mængde omega-6 finder vi i foder til de dyr og de animalske produkter som vi spiser – det samme kan gælde for opdrættede fisk.

Omega-3/omega-6

Overvægt af omega-6-fedtsyrer kan blive et stort helseproblem hvis du spiser langt mere af det end omega-3. Det gør de fleste af os, desværre uden at vide det. I dag er forholdstallet eller ratioen mellem omega-6 og omega-3-fedtsyrer i den vestlige diæt mellem 10:1 og 20:1. Det betyder at vi indtager op til 20 gange så meget omega-6- som omega-3- fedtsyrer. Den anbefalede ratioen er lavere end 5:1. I løbet af de sidste ti år er det blevet alment kendt at varige betændelser er en drivkraft bag en række kroniske sygdomme som hjerte- og karsygdomme, diabetes type-2 og fedme. En ratio højere en 5:1 forlænger tiden og omfanget af betændelsesreaktionerne i kroppen. En bedre balance imellem indtag af omega-6 og omega-3 kan være en af nøglen til en bedre helse og reducere og forebygge kroniske sygdomme.

OMEGA-9

Vi har valgt at tilsætte omega- 9-fedtsyrer og høje koncentrationer af antioxidanter af typen polyfenoler fra en helt unik koldpresset olivenolie. Olivenolien er af de bedste af kvalitet og har modtaget NYIOOC GOLD AWARD. Omega-9-fedtsyrer bidrager til at opretholde friske blodkar, en god hjertehelse samt at kontrollere blodsukkerniveauet i kroppen. For at forebygge udvikling af betændelsesreaktioner og hjerte- og karsygdomme, er løsningen at øge indtaget af højkvalitets omega-3- og omega-9-fedtsyrer, fremfor kun at reducere omega-6- indtaget. 

VÆRD AT VIDE

  • Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.
  • Produceret efter GMP- standard.