HANDELSBETINGELSER - KØBSINFORMATIONT

Her finder du alle oplysninger om, hvordan du handler hos Helse-Stuen, herunder de salgs- og leveringsbetingelser der gælder for alle leverancer fra Helse-Stuen. Det er nemt og enkelt at handle via Internettet, og du kan læse om alle faser af købet.

Handelsbetingelserne er nærmere beskrevet under punkterne:

    Generelt om køb hos Helse-Stuen
    Betaling
    Levering
    Fortrydelsesret og bytteservice
    Reklamationsret
    Persondatapolitik
    Dine personlige oplysninger

Du kan naturligvis altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til varer eller køb på nettet. Du kan enten ringe på telefon +45 4033 3175 eller via mail på mail@helse-stuen.dk.

GENERELT OM KØB HOS HELSE-STUEN

På www.helse-stuen.dk kan du bestille varer direkte i vores webbutik. Køb på Internettet er nemt og enkelt, og du bliver guidet igennem alle faser af købet. Alle aftaler indgås på dansk. Du kan handle frit uden login/registrering, og du skal først opgive navn og adresse, når købet afsluttes. I webbutikken kan du betale med Dankort, Visa, JCB, MasterCard, Visa Electron samt via kontooverførsel eller check.

Alle priser er inkl. moms og i danske kroner. Priserne er excl. levering. Priserne på de enkelte varer fremgår af produktvisningssiderne under de enkelte kategorier.

BETALING

På www.helse-stuen.dk kan du betale via PayPal (med og uden PayPal-konto) med Dankort, Visa, JCB, MasterCard, Visa Electron. Der tages ikke gebyr ved betaling med kreditkort på www.helse-stuen.dk.

Vælger du at betale med kreditkort, skal du indtaste kortnummer, udløbsdato samt kontrolcifre, som er det 3-cifrede tal, som findes i eller omkring underskriftsfeltet bag på kortet. Bemærk venligst, at det ikke er PIN-koden, som skal indtastes. Betales med kreditkort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,- når dit dankort misbruges ved brug af PIN-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og der er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.helse-stuen.dk eller andre har mulighed for at læse dine data. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Helse-Stuen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

LEVERING

Forsendelse sker med Post Danmark, og fragtomkostningerne vil fremgå af det samlede beløb i betalingsprocessen. Leveringstiden er normalt inden for 5 hverdage. Hvis varen er i restordre, eller der er andre leveringsvanskeligheder, vil du modtage oplysning via e-mail om, hvornår levering er mulig.

FORTRYDELSESRET OG BYTTESERVICE

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.helse-stuen.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen sendes til:
    Helse-Stuen
    Mellemgade 2a
    6240 Løgumkloster

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købssummen naturligvis til dig. Dette gøres ved overførsel til din bank, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance m.v. Bemærk - vi modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav. Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende emballage kan nemlig i nogle tilfælde betyde, at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte varer.

REKLAMATIONSRET

Når du handler på www.helse-stuen.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vor adresse:

    Helse-Stuen
    Mellemgade 2a
    6240 Løgumkloster

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Bemærk - vi modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

PERSONDATAPOLITIK

Log-statistik benyttes på www.helse-stuen.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft. På www.helse-stuen.dk anvendes log-statistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Der udsendes ingen e-mail reklamer eller lignende fra Helse-Stuen, med mindre du er tilmeld nyhedsbrevet, som udkommer max 2 gange om måneden.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du som minimum afgive følgende personlige oplysninger:

    Navn
    Adresse
    Postnr og By
    Telefonnummer
    Emailadresse

I forbindelse med førstegangskøb på www.helse-stuen.dk vil du desuden modtage en e-mail med brugernavn og password som giver dig mulighed for at logge ind via www.helse-stuen.dk for at følge eller ændre dine ordrer. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Helse-Stuen og opbevares i 5 år iht. krav fra bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vor website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.helse-stuen.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Helse-Stuen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelser hermed rettes til Helse-Stuen via e-mail til mail@helse-stuen.dk.

Senest rettet 06-10-2015