.
Holistisk Alternativ Behandling i Helse-Stuen Løgumkloster

.

  Forside    Behandlinger    Åbningstider    Kontakt    Succes    Shop   


 

 
ANSVARS-FRASKRIVELSE: BEHANDLINGER MM.
  • Desværre er det i Danmark sådan, at vi ikke må give nogen helbredsmæssige udsagn.
    Jeg må ikke helbrede.
  • Derfor er alle informationer på vores side ikke fremlagt med henblik på at helbrede.
  • Det er alene informationer om metoder og midler som nogle mennesker har følt behagelig i kombination med deres lægelige behandling.
  • Er Du under lægelig behandling med medicin, må denne ikke stoppes uden samtykke med lægen.
  • Er Du i tvivl om mine behandlinger passer sammen med en lægelig behandling, spørg lægen.
  • Er der sket forbedringer pga. af mine behandlinger, skal disse alene anses som placeboeffekt, spontan- eller mirakelhelbredelse og har intet med behandlingerne eller midlerne at gøre.

ANSVARS-FRASKRIVELSE: RF-LYS-APPARATER (RIFE)

Vi kalder ikke vores instrumenter "Rife Machines" eller en Rife Machine "som mange andre firmaer gør. Dr. Rife erklærede specifikt, at han" ikke ville have sit navn sat på nogen maskine ", fordi" nogle mennesker "muligvis bruger hans navn til sælger maskiner. Virksomheder, der respekterer hans ønsker, kalder ikke deres maskine en Rife-maskine.

Webstedet er tilgængeligt for at hjælpe Dig med at undersøge og lære mere om frekvensgenererende maskiner. Oplysningerne på dette websted skal ikke fortolkes som nogen form for medicinsk rådgivning. Al' information og produkter er kun til uddannelsesmæssigt og forskningsmæssigt formål, og ved at bruge dette websted påtager Du dig ansvaret for alle handlinger (opfattelser), Du måtte tage (få). Ingen krav til et anbefalet formål eller anvendelse er angivet eller underforstået. Producenten af ​​dette udstyr er på ingen måde ansvarlig for de leverede oplysninger eller brug af produkterne til andet end din personlige undersøgelse.

Anvendelse af apparater efter Dr. Rife's ideer er på eksperimentel basis (For Experimetal Use Only).

ANSVARS-FRASKRIVELSE: PULSERENDE MAGNETFELT APPARATER

Webstedet er tilgængeligt for at hjælpe Dig med at undersøge og lære mere om pulserende magnetfelt frekvensgenererende maskiner. Oplysningerne på dette websted skal ikke fortolkes som nogen form for medicinsk rådgivning. Al' information og produkter er kun til uddannelsesmæssigt og forskningsmæssigt formål, og ved at bruge dette websted påtager Du dig ansvaret for alle handlinger (opfattelser), Du måtte tage (få). Ingen krav til et anbefalet formål eller anvendelse er angivet eller underforstået. Producenten af ​​dette udstyr er på ingen måde ansvarlig for de leverede oplysninger eller brug af produkterne til andet end din personlige undersøgelse.

Anvendelse af apparater med Pulserende Magnetfelter er på eksperimentel basis (For Experimetal Use Only).

 
 
 
 

Bestil tid til Behandling på

4033 3175

 

 


Certificeret BodyScreener, Energibehandler og Akupunktør Kurt Jürgensen
Mellemgade 2a    6240 Løgumkloster    Mob.: 4033 3175    mailhelse-stuen.dk

.

Copyright and Responsible 2008-2024 © E-Nyt smba (cvr 29814546)

.