|
|
|
|
|
Kan afhentes i
Helse-Stuen Løgumkloster
eller sendes
Alle bøger er helt nye og der er begrænset antal
Forbehold for udsolgte bøger, så først til mølle .... |
|
|
|
|
MY FOOD DAY
. . . . Uden
Gluten, Laktose & Sukker
Før
249,- -
Nu kun 49,-
Mangler du
inspiration til sund mad?
Og vil du gerne undgå gluten, laktose og sukker?
Måske du mangler inspiration til dit vægttab?
iSBN:
978-87-7749-727-8 |
|
|
|
|
FAMILIENS LOW
CARB FAVORITTER
. . . .
Tab dig, og få mere energi med hele Familiens livretter
Før
198,- - Nu kun 88,-
Om bogen:
Familiens low carb favoritter er en kogebog med
opskrifter på hele familiens livretter i sunde udgaver
med masser af grøntsager og uden mel og sukker.
Derudover indeholder den en detaljeret, men
lettilgængelig vejledning i low carb-kosten og praktiske
tips til at få indarbejdet sundere kostvaner. Bogen
giver desuden inspiration til mere bevægelse og motion i
hverdagen, og ikke mindst kommer den rundt om de
uhensigtsmæssige spisemønstre, der kan betyde, at vi
igen og igen falder i, selvom vi godt ved, hvordan vi
bør spise.
Om forfatteren: Tatjana Albinus er uddannet
ernæringsøkonom med speciale i human ernæring, LCHF og
har gennemført adskillige uddannelser inden for fitness,
kostvejledning og coaching. Hun er forfatter til den
populære kogebog Low carb lækkerier. Hun er skribent,
foredragsholder og madblogger. Læs mere på
www.lowcarb.dk. ISBN:
978-87-93126-54-1
|
|
|
|
|
DET MÆLKEFRIE
KØKKEN
. . . . 80 lette og
ligetil opskrifter uden mælk, ost, fløde eller smør
Før
199,- -
Nu kun 88,-
Er du
mækeallergiker, eller vil du bare gerne undgå komælk i
din kost? Det hjælper Karine Villumsen dig med i "Det
mælkefri køkken" - du kan nemlig sagtens lave god mad
uden mækeprodukter.
I "Det mælkefri køkken" får du hele 80 opskrifter. De er
alle fri for mælk, ost, fløde og smør, og kan derfor
nydes af alle, der undgår komælk i deres kost - enten af
lyst eller fordi de ikke tåler laktose eller kasein. Der
er masser af alternativer til de traditionelle
produkter, og derfor kan du stadig få al den mad, du
holder af.
Karine Villumsen giver dig også opskrifter uden gluten,
hvede, æg og sukker.
iSBN: 978-87-996480-09 |
|
|
|
|
5:2 KUREN
. . . . Tab dig,
bliv sundere og lev længere. Spis godt i 5 dage - Spar
på kalorierne i 2.
Før
200,- -
Nu kun 88,-
Fast i to dage,
hvor du kun får 500-600 g kalorier om dagen. Spis som du
plejer resten af ugen.
Denne moderate måde at faste på er en ny, videnskabeligt
baseret, meget enkel spisetrend, som med dokumenteret
effekt giver vægttab og et sundere helbred, og som i
tilgift har en livsforlængende effekt, hvis man
integrerer den i sit liv og ikke bare bruger den som en
hurtig kur.
Forfattere til bogen, der har stor international succes
og bl.a. ligger nr. 1 på Amazons bestsellerliste, er
Michael Mosley, britisk læge og videnskabsjournalist,
samt den engelske diætist Mimi Spencer. Det var en
oprindeligt BBC-dokumentar om emnet, hvor Michael Mosley
brugte sig selv som prøveklud, der satte han på sporet
af 5:2 princippet, hvor man ikke bare kan faste sig fra
symptomer som diabetes 2 og for højt kolesterol, men
også taber i vægt og skærper hjernen.
I denne bog fortæller Mosley og Spencer, hvorfor det kun
er nødvendigt at faste to dage om ugen for at opnå den
ønskede effekt. Hvad videnskaben siger om, hvorfor det
ikke er farligt at faste på denne måde. Hvordan man let
passer faste ind i et travlt liv. Hvordan man håndterer
sulten. Og hvor meget mad man faktisk får for 500
kalorier, hvis man tænker sig om.
Bogen indeholder praktiske tip til at komme i gang,
andre folks beretninger om, hvordan de har oplevet at gå
over til denne måde at spise på samt et helt konkret
forslag til fastemåltider til en hel måned.
Om forfatterne: Dr. Michael Mosley, 55 år, har været
fast tilknyttet BBC i mange år som videnskabsjournalist.
Flere gange prisbelønnet for sit arbejde. Mimi Spencer,
diætist og ekspert på mad, som kvinde i 40’erne er der
ikke den kur, hun ikke selv har prøvet. Har ligesom
Mosley selv oplevet de gode erfaringer med 5:2 kuren på
egen krop og står bag bogens konkrete anvisninger på,
hvordan man på en lempelig og sikker måde tager
faste-livsstilen til sig. Har skrevet om mode, mad og
sundhed i over 20 år i Vogue, The Observer, London
Evening Standard mv.
ISBN: 978-87-400-1057-2 |
|
|
|
|
5:2 KURENS
KOGEBOG
. . . . Denne
kogebog er opfølgeren til den danske og internationale
bestseller 5:2 kuren og indeholder måltider til dine 5:2
fastedage.
Før
200,- -
Nu kun 88,-
5:2 kurens
kogebog er skrevet af Mimi Spencer, der sammen med lægen
og videnskabsjournalisten Michael Mosley står bag den
danske og internationale bestseller 5:2 kuren, som
beskriver en ny revolutionerende og videnskabeligt
baseret måde at spise på, som gør brug af let faste.
Kogebogen er en opfølger til kuren og indeholder 150
forslag til lækre retter fulde af næring og med lavt
kalorieindhold, som gør det supertlet for dig at
indarbejde 5:2 princippet i din dagligdag ved at
begrænse dit kalorieindtag til 500-600 kalorier to dage
om ugen og spiser normalt ugens øvrige dage.
Opskrifterne i bogen spænder fra enkle morgenmads idéer
til mættende, velafbalancerede aftenmåltider.
Bogen har også en måltidsplan til både mænd og kvinder
for en hel måned og et helt afsnit med hurtige retter
til særligt travle hverdage.
Denne kogebog er perfekt at have ved hånden for dig, der
enten allerede er gået på 5:2 kuren eller har lyst til
at begynde. Opskrifterne er så lækre, at du vil se frem
til dine fastedage - du vil tabe dig i vægt og blive
sundere, og du vil nyde det undervejs.
ISBN: 978-87-400-1387-0 |
|
|
|
|
KOM IGANG MED
LCHF PÅ 14 DAGE
Kom i gang med LCHF
på 14 dage af Lars-Erik Litsfeldt er en kostbog om
LCHF-metoden, som betyder; Low Carb, High Fat.
Før
200,- -
Nu kun 88,-
Dette er den perfekte bog for dig, som gerne vil vide
mere om denne kosttype, og som vil have informationen
som lettilgængelige råd og opskrifter, inkl.
indkøbslister til forskellige retter.
I bogen får du også et 14-dags program, der gør at du
kommer til at opleve de helbredsmæssige fordele, ved at
spise efter denne metode.
iSBN: 978-87-400-0948-4 |
|
|
|
|
|
STENALDERKOST
Palæo opskrifter
til det moderne menneske.
Før
300,- -
Nu kun 88,-
Dette er den perfekte bog for dig, som gerne vil vide
mere om denne kosttype, og som vil have informationen
som lettilgængelige råd og opskrifter, inkl.
indkøbslister til forskellige retter.
I bogen får du også et 14-dags program, der gør at du
kommer til at opleve de helbredsmæssige fordele, ved at
spise efter denne metode.
iSBN: 978-87-400-0494-6 |
|
|
|
|
DU KAN DIÆTEN
I “Dukan diæten”
er der meget fokus på proteinerne.
Før 250,- -
Nu kun 88,-
I “Dukan diæten”
er der meget fokus på proteinerne. Protein er en
essentiel del af din krop, din kost og din sunhed.
Protein er med til at opbygge og reparere din krop.
“Dukan diæten” er udviklet af den franske læge, Pierre
Dukan, og er både videnskabelig og veldokumenteret i
forhold til vægttab. I bogen beskriver Pierre Dukan,
hvordan han har erfaret, at overvægtige patienter har
opnået gode vægtmæssige resultater ved at spise
udelukkende proteiner.
“Dukan diæten” indeholder kostråd, opskrifter og
ugentlige menuer, som passer til de fire trin, som kuren
er opdelt i: angrebsfasen, forandringsfasen,
konsolideringsfasen og stabiliseringsfasen.
ISBN:
978-87-400-0752-7 |
|
|
|
|
DR. ATKINS
NYE KOSTREVOLUTION
Dr. Atkins' princip
går kort fortalt ud på at undgå kulhydrater, fordi det
tvinger kroppen til at forbrænde fedtet.
Før 200,- -
Nu kun 88,-
Dr. Atkins'
princip går kort fortalt ud på at undgå kulhydrater,
fordi det tvinger kroppen til at forbrænde fedtet.
Seriøse videnskabelige undersøgelser viser klart, at
metoden fungerer, og at den altså er et effektivt
alternativ til de mange slankekure, vi bombarderes af.
Men det helt afgørende ved Dr. Atkins' metode er, at
samtidig med, at kiloene rasler af, mindskes risikoen
for livstruende sygdomme. Dermed sætter hans metode
direkte ind over for de tre største sundhedsproblemer i
den vestlige verden: Fedme, diabetes og
hjerte-karsygdomme.
Bogen er meget overskueligt bygget op og skrevet i et
let tilgængeligt sprog. De fem kapitler har
overskrifterne:
Hvorfor virker diæten
Hvordan kommer du i gang og får succes
Hvorfor gavner diæten dit helbred i det hele taget
Hvordan holder du diæten resten af livet
Menuer og opskrifter
Robert Atkins er USA's mest kendte - og mest
kontroversielle - slankeekspert. Han har en klinik i New
York hvor han behandler folk for fedme, diabetes,
hjerteproblemer m.v. - med det erklærede formål at give
folk større velvære og livsglæde.
Dr. Atkins nye kostrevolution er Robert Atkins
hovedværk. Den udkom første gang i 1992, og det er den
nyeste reviderede udgave, der er oversat til dansk. På
verdensplan er der solgt over 10 mio. eks. af bogen.
ISBN:
87-604-1952-0 |
|
|
|
|
GENO TYPE DIET
With his
acclaimed Eat Right 4 Your Type® diet series, Dr Peter
D'Adamo started a health craze which proved that when it
comes to dieting, one plan does not fit all.
Før 199,- -
Nu kun 88,-
With his
acclaimed Eat Right 4 Your Type® diet series, Dr Peter
D'Adamo started a health craze which proved that when it
comes to dieting, one plan does not fit all. He now
takes his groundbreaking research to the next level with
his unique The GenoType™ Diet, a customized health
programme that has been designed to work with your
genetic makeup to maximize weight loss and prevent or
even reverse disease.
Without the need for expensive tests, or even a visit to
the doctor, Dr D'Adamo reveals your previously hidden
genetic strengths and weaknesses and, using a range of
simple diagnostic tools to show you how to discover
which of the six GenoType™ health plans is right for you,
provides a precise, customized diet and lifestyle
programme for every individual.
Devised by one of today's foremost healthcare pioneers,
The GenoType™ Diet is accessible, fun to use and based
on the very latest, cutting-edge genetic research. Quite
simply, it's a twenty-first-century plan for wellness
and weight loss that will help you to live the longest,
fullest and healthiest life possible.
ISBN:
978-0-7679-2524-2 |
|
|
|
|
|
NATURENS VITAMINER
OG MINERALER
Lisbeth Hagerups Naturens
Vitaminer og mineraler er en guldgrube af viden om
vitaminer og mineraler m.v.og hvordan du styrker
immunforsvaret og gør dig mindre sårbar.
Før
300,- -
Nu kun 88,-
Lisbeth Hagerups Naturens Vitaminer og mineraler er en
guldgrube af viden om vitaminer og mineraler m.v.og
hvordan du styrker immunforsvaret og gør dig mindre
sårbar.
Det er en klassiker, Hovedland har sikret sig, efter at
Lisbeth Hagerup har udgivet bogen i alt 9 udgaver siden
1986.
Lisbeth Hagerups bog Vitaminer og mineraler er en
grundig og omfattende opslagsbog med udførlig omtale af
alle vitaminer, mineraler og sporstoffer; samtidig kan
man i overskuelige oversigter se, i hvilke fødevarer man
kan finde dem. Bogen redegør også for energi, proteiner,
kostfibre, kolesterol, hvilke fedtstoffer, det er
vigtigt at få nok af osv.
Carsten Vagn-Hansen skriver i anledning af bogen bl.a.
”Det kan undre at der ikke i dag er mere fokus på at
sikre mere detaljerede råd om, hvordan kroppen får alle
de næringsstoffer, den har brug for. Det er nemlig
forudsætningen for, at modstandskraften mod smitte og
sygdom er i top. Mange mennesker spiser ikke særlig
sundt, og optagelsen af næringsstoffer bliver mindre med
alderen. Det medfører, at ældre er særlig udsatte for
sygdom og komplikationer til fx angreb af corona virus.
Det gælder blandt andet ved mangel på C-vitamin,
D3-vitamin og mineralerne selen og zink. Det er på tide,
at der er mere viden i befolkningen om vitaminer,
mineraler, aminosyrer, sunde fedtsyrer mm. Vigtigheden
af denne viden bør indgå som en del af undervisningen i
Folkeskolen og som en naturlig del af public service,
især i epidemitider.
iSBN: 978-87-997784-0-9 |
|
|
Kontakt Helse-Stuen
Løgumkloter
Akupunktør og Energibehandler KLurt Jürgensen
Mellemgade 2a, 6240 Løgumkloster
Mob. 4033 3175 ::
mail@helse-stuen.dk
www.helse-stuen.dk
CVR
65356554
Fragt 59,-.
Frit ved køb over 600,- |
|
|
|