DIÆT-BØGER TIL BILLIG PENGE

   
         
         
       
   

Kan afhentes i Helse-Stuen Løgumkloster
eller sendes
Alle bøger er helt nye og der er begrænset antal
Forbehold for udsolgte bøger, så først til mølle ....

 

 
MY FOOD DAY

. . . . Uden Gluten, Laktose & Sukker

Før 249,-  -  Nu kun 49,-

Mangler du inspiration til sund mad?
Og vil du gerne undgå gluten, laktose og sukker?
Måske du mangler inspiration til dit vægttab?

iSBN: 978-87-7749-727-8

 

 
FAMILIENS LOW CARB FAVORITTER

. . . . Tab dig, og få mere energi med hele Familiens livretter

Før 198,-  -  Nu kun 88,-

Om bogen: Familiens low carb favoritter er en kogebog med opskrifter på hele familiens livretter i sunde udgaver med masser af grøntsager og uden mel og sukker. Derudover indeholder den en detaljeret, men lettilgængelig vejledning i low carb-kosten og praktiske tips til at få indarbejdet sundere kostvaner. Bogen giver desuden inspiration til mere bevægelse og motion i hverdagen, og ikke mindst kommer den rundt om de uhensigtsmæssige spisemønstre, der kan betyde, at vi igen og igen falder i, selvom vi godt ved, hvordan vi bør spise.
Om forfatteren: Tatjana Albinus er uddannet ernæringsøkonom med speciale i human ernæring, LCHF og har gennemført adskillige uddannelser inden for fitness, kostvejledning og coaching. Hun er forfatter til den populære kogebog Low carb lækkerier. Hun er skribent, foredragsholder og madblogger. Læs mere på www.lowcarb.dk.

ISBN: 978-87-93126-54-1

 

 
DET MÆLKEFRIE KØKKEN

. . . . 80 lette og ligetil opskrifter uden mælk, ost, fløde eller smør

Før 199,-  -  Nu kun 88,-

Er du mækeallergiker, eller vil du bare gerne undgå komælk i din kost? Det hjælper Karine Villumsen dig med i "Det mælkefri køkken" - du kan nemlig sagtens lave god mad uden mækeprodukter.

I "Det mælkefri køkken" får du hele 80 opskrifter. De er alle fri for mælk, ost, fløde og smør, og kan derfor nydes af alle, der undgår komælk i deres kost - enten af lyst eller fordi de ikke tåler laktose eller kasein. Der er masser af alternativer til de traditionelle produkter, og derfor kan du stadig få al den mad, du holder af.

Karine Villumsen giver dig også opskrifter uden gluten, hvede, æg og sukker.

iSBN: 978-87-996480-09

 

 
5:2 KUREN

. . . . Tab dig, bliv sundere og lev længere. Spis godt i 5 dage - Spar på kalorierne i 2.

Før 200,-  -  Nu kun 88,-

Fast i to dage, hvor du kun får 500-600 g kalorier om dagen. Spis som du plejer resten af ugen.

Denne moderate måde at faste på er en ny, videnskabeligt baseret, meget enkel spisetrend, som med dokumenteret effekt giver vægttab og et sundere helbred, og som i tilgift har en livsforlængende effekt, hvis man integrerer den i sit liv og ikke bare bruger den som en hurtig kur.

Forfattere til bogen, der har stor international succes og bl.a. ligger nr. 1 på Amazons bestsellerliste, er Michael Mosley, britisk læge og videnskabsjournalist, samt den engelske diætist Mimi Spencer. Det var en oprindeligt BBC-dokumentar om emnet, hvor Michael Mosley brugte sig selv som prøveklud, der satte han på sporet af 5:2 princippet, hvor man ikke bare kan faste sig fra symptomer som diabetes 2 og for højt kolesterol, men også taber i vægt og skærper hjernen.

I denne bog fortæller Mosley og Spencer, hvorfor det kun er nødvendigt at faste to dage om ugen for at opnå den ønskede effekt. Hvad videnskaben siger om, hvorfor det ikke er farligt at faste på denne måde. Hvordan man let passer faste ind i et travlt liv. Hvordan man håndterer sulten. Og hvor meget mad man faktisk får for 500 kalorier, hvis man tænker sig om.

Bogen indeholder praktiske tip til at komme i gang, andre folks beretninger om, hvordan de har oplevet at gå over til denne måde at spise på samt et helt konkret forslag til fastemåltider til en hel måned.

Om forfatterne: Dr. Michael Mosley, 55 år, har været fast tilknyttet BBC i mange år som videnskabsjournalist. Flere gange prisbelønnet for sit arbejde. Mimi Spencer, diætist og ekspert på mad, som kvinde i 40’erne er der ikke den kur, hun ikke selv har prøvet. Har ligesom Mosley selv oplevet de gode erfaringer med 5:2 kuren på egen krop og står bag bogens konkrete anvisninger på, hvordan man på en lempelig og sikker måde tager faste-livsstilen til sig. Har skrevet om mode, mad og sundhed i over 20 år i Vogue, The Observer, London Evening Standard mv.

ISBN: 978-87-400-1057-2

 

 
5:2 KURENS KOGEBOG

. . . . Denne kogebog er opfølgeren til den danske og internationale bestseller 5:2 kuren og indeholder måltider til dine 5:2 fastedage.

Før 200,-  -  Nu kun 88,-

5:2 kurens kogebog er skrevet af Mimi Spencer, der sammen med lægen og videnskabsjournalisten Michael Mosley står bag den danske og internationale bestseller 5:2 kuren, som beskriver en ny revolutionerende og videnskabeligt baseret måde at spise på, som gør brug af let faste.

Kogebogen er en opfølger til kuren og indeholder 150 forslag til lækre retter fulde af næring og med lavt kalorieindhold, som gør det supertlet for dig at indarbejde 5:2 princippet i din dagligdag ved at begrænse dit kalorieindtag til 500-600 kalorier to dage om ugen og spiser normalt ugens øvrige dage. Opskrifterne i bogen spænder fra enkle morgenmads idéer til mættende, velafbalancerede aftenmåltider.

Bogen har også en måltidsplan til både mænd og kvinder for en hel måned og et helt afsnit med hurtige retter til særligt travle hverdage.

Denne kogebog er perfekt at have ved hånden for dig, der enten allerede er gået på 5:2 kuren eller har lyst til at begynde. Opskrifterne er så lækre, at du vil se frem til dine fastedage - du vil tabe dig i vægt og blive sundere, og du vil nyde det undervejs.

ISBN: 978-87-400-1387-0

 

 
KOM IGANG MED LCHF PÅ 14 DAGE

Kom i gang med LCHF på 14 dage af Lars-Erik Litsfeldt er en kostbog om LCHF-metoden, som betyder; Low Carb, High Fat.

Før 200,-  -  Nu kun 88,-

Dette er den perfekte bog for dig, som gerne vil vide mere om denne kosttype, og som vil have informationen som lettilgængelige råd og opskrifter, inkl. indkøbslister til forskellige retter.

I bogen får du også et 14-dags program, der gør at du kommer til at opleve de helbredsmæssige fordele, ved at spise efter denne metode.

iSBN: 978-87-400-0948-4

 

   
STENALDERKOST

Palæo opskrifter til det moderne menneske.

Før 300,-  -  Nu kun 88,-

Dette er den perfekte bog for dig, som gerne vil vide mere om denne kosttype, og som vil have informationen som lettilgængelige råd og opskrifter, inkl. indkøbslister til forskellige retter.

I bogen får du også et 14-dags program, der gør at du kommer til at opleve de helbredsmæssige fordele, ved at spise efter denne metode.

iSBN: 978-87-400-0494-6

 

 
DU KAN DIÆTEN

I “Dukan diæten” er der meget fokus på proteinerne.

Før 250,-  -  Nu kun 88,-

I “Dukan diæten” er der meget fokus på proteinerne. Protein er en essentiel del af din krop, din kost og din sunhed. Protein er med til at opbygge og reparere din krop.

“Dukan diæten” er udviklet af den franske læge, Pierre Dukan, og er både videnskabelig og veldokumenteret i forhold til vægttab. I bogen beskriver Pierre Dukan, hvordan han har erfaret, at overvægtige patienter har opnået gode vægtmæssige resultater ved at spise udelukkende proteiner.

“Dukan diæten” indeholder kostråd, opskrifter og ugentlige menuer, som passer til de fire trin, som kuren er opdelt i: angrebsfasen, forandringsfasen, konsolideringsfasen og stabiliseringsfasen.

ISBN: 978-87-400-0752-7

 

 
DR. ATKINS NYE KOSTREVOLUTION

Dr. Atkins' princip går kort fortalt ud på at undgå kulhydrater, fordi det tvinger kroppen til at forbrænde fedtet.

Før 200,-  -  Nu kun 88,-

Dr. Atkins' princip går kort fortalt ud på at undgå kulhydrater, fordi det tvinger kroppen til at forbrænde fedtet. Seriøse videnskabelige undersøgelser viser klart, at metoden fungerer, og at den altså er et effektivt alternativ til de mange slankekure, vi bombarderes af.

Men det helt afgørende ved Dr. Atkins' metode er, at samtidig med, at kiloene rasler af, mindskes risikoen for livstruende sygdomme. Dermed sætter hans metode direkte ind over for de tre største sundhedsproblemer i den vestlige verden: Fedme, diabetes og hjerte-karsygdomme.

Bogen er meget overskueligt bygget op og skrevet i et let tilgængeligt sprog. De fem kapitler har overskrifterne:
Hvorfor virker diæten
Hvordan kommer du i gang og får succes
Hvorfor gavner diæten dit helbred i det hele taget
Hvordan holder du diæten resten af livet
Menuer og opskrifter

Robert Atkins er USA's mest kendte - og mest kontroversielle - slankeekspert. Han har en klinik i New York hvor han behandler folk for fedme, diabetes, hjerteproblemer m.v. - med det erklærede formål at give folk større velvære og livsglæde.

Dr. Atkins nye kostrevolution er Robert Atkins hovedværk. Den udkom første gang i 1992, og det er den nyeste reviderede udgave, der er oversat til dansk. På verdensplan er der solgt over 10 mio. eks. af bogen.

ISBN: 87-604-1952-0

 

 
GENO TYPE DIET

With his acclaimed Eat Right 4 Your Type® diet series, Dr Peter D'Adamo started a health craze which proved that when it comes to dieting, one plan does not fit all.

Før 199,-  -  Nu kun 88,-

With his acclaimed Eat Right 4 Your Type® diet series, Dr Peter D'Adamo started a health craze which proved that when it comes to dieting, one plan does not fit all. He now takes his groundbreaking research to the next level with his unique The GenoType™ Diet, a customized health programme that has been designed to work with your genetic makeup to maximize weight loss and prevent or even reverse disease.

Without the need for expensive tests, or even a visit to the doctor, Dr D'Adamo reveals your previously hidden genetic strengths and weaknesses and, using a range of simple diagnostic tools to show you how to discover which of the six GenoType™ health plans is right for you, provides a precise, customized diet and lifestyle programme for every individual.

Devised by one of today's foremost healthcare pioneers, The GenoType™ Diet is accessible, fun to use and based on the very latest, cutting-edge genetic research. Quite simply, it's a twenty-first-century plan for wellness and weight loss that will help you to live the longest, fullest and healthiest life possible.

ISBN:  978-0-7679-2524-2

 

 

NATURENS VITAMINER OG MINERALER

Lisbeth Hagerups Naturens Vitaminer og mineraler er en guldgrube af viden om vitaminer og mineraler m.v.og hvordan du styrker immunforsvaret og gør dig mindre sårbar.

Før 300,-  -  Nu kun 88,-


Lisbeth Hagerups Naturens Vitaminer og mineraler er en guldgrube af viden om vitaminer og mineraler m.v.og hvordan du styrker immunforsvaret og gør dig mindre sårbar.

Det er en klassiker, Hovedland har sikret sig, efter at Lisbeth Hagerup har udgivet bogen i alt 9 udgaver siden 1986.

Lisbeth Hagerups bog Vitaminer og mineraler er en grundig og omfattende opslagsbog med udførlig omtale af alle vitaminer, mineraler og sporstoffer; samtidig kan man i overskuelige oversigter se, i hvilke fødevarer man kan finde dem. Bogen redegør også for energi, proteiner, kostfibre, kolesterol, hvilke fedtstoffer, det er vigtigt at få nok af osv.

Carsten Vagn-Hansen skriver i anledning af bogen bl.a.

”Det kan undre at der ikke i dag er mere fokus på at sikre mere detaljerede råd om, hvordan kroppen får alle de næringsstoffer, den har brug for. Det er nemlig forudsætningen for, at modstandskraften mod smitte og sygdom er i top. Mange mennesker spiser ikke særlig sundt, og optagelsen af næringsstoffer bliver mindre med alderen. Det medfører, at ældre er særlig udsatte for sygdom og komplikationer til fx angreb af corona virus. Det gælder blandt andet ved mangel på C-vitamin, D3-vitamin og mineralerne selen og zink. Det er på tide, at der er mere viden i befolkningen om vitaminer, mineraler, aminosyrer, sunde fedtsyrer mm. Vigtigheden af denne viden bør indgå som en del af undervisningen i Folkeskolen og som en naturlig del af public service, især i epidemitider.

iSBN: 978-87-997784-0-9

 

 

Kontakt Helse-Stuen Løgumkloter
Akupunktør og Energibehandler KLurt Jürgensen
Mellemgade 2a, 6240 Løgumkloster
Mob. 4033 3175  ::  mail@helse-stuen.dk
www.helse-stuen.dk

CVR 65356554

Fragt 59,-. Frit ved køb over 600,-

   

 


 

Copyright and Responsibil 2024 © E-Nyt.net