Energi-Rotor

Energi-Rotor

Brugt

ENERGI-ROTOR - som ny!

Anvendes i forbindelse med:

Gennemtestet og 100% i orden.

Læs mere herunder....

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

4 650,00 kr inkl. moms

-75%

18 600,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Energi-Rotor

Energi-Rotoren (ER) er opbygget af 48 magneter, hvorover der roterer 9 bjergkrystaller. Krystallerne genererer en magnetisk impuls, der udsender nogle energier.

Energierne bliver forstærket gennem magneterne, som går ind og aktiverer cellerne samt blodkredsløbet, så kroppen selv bliver i stand til, at klare genopbygningen af skader i et sygt eller svagt område i den menneskelige krop.

Med denne magnetiske impuls bearbejder ER både overfladereaktioner som allergi, udslæt og lign. - samt indre slagger-ophobninger og skader på kroppen som f.eks. Psykosomatisk betingede gigtformer. Bedringer bevirker at brugen af ER kan nedsætte eller helt erstatte kortisonbehandling ved gigt og hudlidelser.

Der er foretaget mørkefeltmikroskopi, før og efter behandlingen med Energi-Rotoren, og der er en meget synlig forskel i blodbillederne. Ønsker du at blive behandlet eller at købe en Energi-Rotor, enten du er behandler, privat eller til dit firma, institution, plejehjem, skoler, idrætsklubber, eller andre steder hvor du ønsker en medarbejderstab med færre sygedage og et bedre velvære, så ring og forhør nærmere.

    Alle kan betjene en Energi-Rotor.

Energi-Rotoren er solgt i ind og udland til Zoneterapeuter, Fysioterapeuter, Akupunktører, Massører og en del private.Behandling med Energi-Rotor

På første foto ses, hvordan patienten undersøges før behandlingen.

Det foregår ved, at man roterer med bjergkrystallen over søgeren - der består af magneter - samtidig med, at man langsom bevæger den hen over patienten. Derved mærkes det tydelig, hvis man kører rundt; hen over en blokering på patienten. Det mærkes som en svag uro i både søgeren og krystallen - eller som træghed når man cirkler med krystallen over søgeren.

Alle behandlinger foregår med tøjet på - med mindre en nærmere undersøgelse af stedet på kroppen, som skal behandles er nødvendigt - som f.eks. læsioner, hævelser eller udslæt.

Energi-Rotoren har vist meget gode resultater ved behandling af bl.a. sportsskader, forstuvninger, forvridninger, slag, tennisalbue, iskias, svimmelhed, depressioner, hovedpine, knoglebrud, rygsmerter, astma, gigt, hormonforstyrrelser, og meget andet.

    Der er aldrig observeret nogen form for bivirkninger ved brug af Energi-Rotoren.

Der er lavet en række forsøg med Energi Rotoren, bl.a. med 20 gigtpatienter læs evalueringen her:

Evaluering af forsøg med Energi-Rotoren på 20 gigt-klienter.

Synopsis

Forsøgets udførelse var behandling af 20 personer med gigt og gigtlignende symptomer - over et forløb på 12 behandlinger med Energi-Rotoren. Udført af Børge Kærsgaard i samarbejde og supervision med Kenn Øhlenschlæger i perioden 13. april til 24. maj 2000.

Alle 20 personer blev givet et standardiseret behandlingsforløb - altså samme behandlingsforløb af alle personerne - med 2 stk. Energi-Rotor i brug af gangen. Hver behandling varede ca. en time. Der blev supplerende foretaget en irisanalyse samt mørkefeltmikroskoperinger (kun anamnese - ikke behandling), for at konstitutionsbestemme den enkelte klient ud fra de nævnte alternative empiriske analyse metoder.

Efter slutningen af forsøget, viste det sig at 11 havde fået klare forbedringer af deres symptomer, 5 havde fået lindringer af symptomerne, og de 4 sidste havde ingen virkning opnået. Altså fremskridt i 80 % af behandlingerne i undersøgelsen.

Positive bemærkninger om undersøgelse.

Over halvdelen fik positiv effekt af behandlingen, også selvom behandlingen var standardiseret.
(En individuel behandling ville måske give endnu bedre resultater).

  • En af forsøgspersonerne fik også effekt på sin høfeber ved behandlingen.
  • En anden fik bedring med sin depression ved behandlingen.
  • En fik det bedre med sin astma ved behandlingen - samt gik fra førhen, at have taget astma medicin 2 gange dagligt - til i dag 2 år efter stadigvæk ikke at skulle tage medicin.
  • En fik effekt på sin hovedpine, som sidegevinst ved behandlingen.
  • En fik det bedre med vejrtrækningen ved behandlingen.
  • En fik effekt på sin eksem og hudkløe ved behandlingen.
  • En ufrivillig vandafladning forsvandt hos en af forsøgspersonerne.

Eneste minus ved undersøgelsen var, at det kun kunne gennemføres med 20 personer, af tidsmæssige og økonomiske årsager.

Helt unik opbygning af Energi-Rotor  -  En kombination af Magneter og Krystaller

Rotoren kan indstilles i alle tænkelige positioner, så behandlingen kan målrettes efter blokeringerne.

     

Rotorhovedet set nedefra, der udstråler et blåligt lys, kombineret med de roterende krystaller.

       

Styreenheden er forsynet med omdrejningsregulering, der kan regulere antallet af omdrejninger. Styreenheden er enkel og simpel at betjene.


Rotoren kan let pakkes sammen og fylder ikke meget.

ENERGI-ROTOR kan ses og afprøves i Helse-Stuen, Løgumkloster.