Behandling
Pulserene Magnetfelter (PMT)


pige_med_magnetromlen_01.jpgMange biologiske processer knytter sig til magnetiske processer. Magnetfelternes indflydelse er fysisk lovbundet og kendt. Fx. kan det påvises, at iltindholdet i vævet stiger stærkt (400%) under indflydelse af magnetisme, og forbedring af blodgennemstrømningen er et kendt fænomen. Ved brud påvirker magnetismen den såkaldte piezo-effekt, der kompenserer for den manglende belastning og fremmer helingen. Man ved også, at magnetfelter har gavnlig indflydelse på stofskifte, smertelindring og bedring ved degenerative lidelser, hjælp ved søvnforstyrrelser, kredsløbsforstyrrelser, gigt og skader, der skyldes dårlig blodtilførsel.

          .Behandlingen med pulserende magnetfelter er helt smertefrit og ufarligt.Pulserende magnetfelt terapi reddede mit liv!

Det hele startede med blodprop i 2 af mine fingre hvorefter der kom sår på fingrene. Nogen tid efter, opstod der koldbrand i fingrene. Jeg kom i behandling med pulserende magnetfelter i løbet af 3 behandlinger var koldbranden stoppet. Virkningen mærkede jeg straks efter behandlingen og smerter i de koldbrand ramte fingre gik væk. De døde stykker af fingrene blev fjernet.

De 13 morfintabletter jeg tog inden behandlingen og sovemedicinen, kunne jeg også undlade efter 3 behandlinger. Jeg fik 4 behandlinger ekstra, hvorefter sygdommen gik i bero. Disse behandlinger holdt i 10 år. Pulserende magnetfelt reddede mit liv!

Siden 1985 har jeg haft diagnosen skleredomi, som er en bindevævssygdom, hvor især de små blodkar tager skade, som følge af en autoimmun reaktion. Det giver udslag i huden som bliver læderagtig tyk og hård. Det kan gå over i lungerne, som bliver ”stive” og også andre organer kan rammes.

Ja jeg var på Gråsten gigthospital, der ikke kunne gøre noget. Min datter anbefalede en speciallæge fra Esbjerg, som havde speciale inden for min sygdom skleredomi. Det var denne speciallæge besøgte mig i Lovrup, for at prøve magnettromlen. Han fandt han ud af, at min sygdom stod stille, og det havde den gjort i mange år. Lægen var yderst forundret, for det burde sygdommen faktisk ikke. Han konkluderede derfor, at det var det pulserende magnetfelt, der havde hjulpet mig.

Ved et tilfælde fik jeg købt et pulserende magnetfelt-apparat til at behandle mig selv med. Min omgangskreds undrede sig naturligvis også over det der skete og ville gerne prøve apparatet. Det fik de lov til. Det var folk med smerter i ryg, skinnebenssår, astma, allergi, koldbrand, rygsmerter, mavesår, psoriasis, lungesygdomme, migræne (super god til det) og det virkede. Behandlingerne fik åbenbart kroppen til at helbrede sig selv. Da jeg er flyttet, måtte jeg sælge det pulserende magnetfelt-apparat og den har Kurt, fra Helse-Stuen overtaget.

Louise Jacobsen, Skærbæk (tidl. Lovrup, Løgumkloster)


          .Køb eller Lej et professionelt Pulserende Magnetfelt Apparat.cvh_01.gif

  Carsten Vagn Hansen udtaler:

   "Elektromagnetiske felter er af største betydning for vores sundhed."
.
   "Fremtidens medicin er energimedicin, hvis formål er at neutralisere
    sygdomsfremkaldende svingninger og at genoprette de rette svingninger i kroppen."
.
   "Fastemagneter er symptombehandling, pulserende magnetfelter er årsagsbehandling."
Pludselig kunne hus blive gravid!par_gravid_01.jpg

Efter Pulserende Magnetfelt Behandling kunne hun blive gravid

Louise fortæller også om en sjov oplevelse hun have med det pulserende magnetfelt-apparat ved en kvinde, der kom for at få sin eksemen behandlet. Det som skete et stykke inde i behandlingsrækken, der strakte sig over flere uger, var at kvinden pludselig kunne blive gravid.

Det havde hun ikke kunnet før.


Hvad kan behandles?

I bund og grund kan næsten alt behandles med pulserende magnetfelter. Det gælder bare om at indstille den rigtige frekvens (Hz) og du behandler årsagen til problemet.

Her er enkelte eksempler på indikationer pulserende magnetfelt-apparater kan behandle.

          •  Ansigtslammelser
          •  Artrose
          •  Astma
          •  Betændelsestilstande
          •  Blodudtrækninger
          •  Bronkitis
          •  Bechterew
          •  Diabetes
          •  Eksem
          •  Forbrændinger
          •  Forstuvninger
          •  Forstørret blærehalskirtel
          •  Forvridninger

          •  
Gigt
          •  Infektioner (ogsp kroniske)
          •  Iskias
          •  Knoglebrud
          •  Kvæstelser
          •  Ledbetændelse
          •  Lungesygdomme

          •  Migræne
          •  Muskelsvind
          •  Muskebetændelser
          •  Nyrebetændelse / -lidelser
          •  Operation - efterbehandlinger
          •  Osteoporose
          •  Prostata
          •  Reuma
          •  Seneskedehindebetændelse
          •  Sexual utilstrækkelighed
          •  Slidgigt
          •  Smerter
          •  Stik fra insekter
          •  Stofskifteforstyrrelser
          •  Sår, også svært helende skinnebenssår
          •  Tyktarmsbetændelse
          •  Øjenproblemer (AMD, Grøn Stær mm.)

og meget mere.


Pulserende magnetfelter vs. faste magneter

Med pulserende magnetfelter kan du indstille den frekvens du skal bruge, for at I modsætning hertil kan fx. sengetøj med faste magneter ikke indstilles til at behandle noget specielt og som Carsten Vagn Hansen udtaler opnår du med disse kun en symptombehandling. For nogle er det også ganske udmærket.

Mange Pulserende Magnetfelt-apparater har faste programmer for forskellige indikationer. Nogle er også udstyret med manuelle indstillingsmuligheder, hvilket giver brugeren ekstra gode behandlingsmuligheder.

Køb eller Leje et professionelt Pulserende Magnetfelt Apparat.
Reaktion af blodet ved behandling med pulserende magnetfelt

blodplader_foer_01.jpg blodplader_efter_01.jpg
Før behandlingen
Blodpladerne er sammenklistret
Efter 1. behandling
Blodpladerne er fint skilt ad


Vi er elektromagnetiske

Vi mennesker er elektromagnetisk ladede helt ned til det mindste atom og de partikler, der svæver rundt omkring atomet. De fleste er i dag kpulserende_magnetisme.giflar over, at molekyler består af atomer, og inden for medicinen er molekylær medicin vundet meget frem, så meget at medicinen i form af lægemidler er blevet dominerende. Men der er et efterslæb på det elektromagnetiske, subatomare, elektroniske plan. Der er dog sket en udvikling inden for radiologien med vigtige diagnoseinstrumenter som for eksempel MRI-scanning og PET-scanning, hvor man blandt andet kan se tanker lyse op i hjernen.

Hvert eneste atom, proton og elektron er elektrisk ladet og under påvirkning af elektriske, magnetiske og elektromagnetiske felter. Jo større og jo kraftigere unaturlige påvirkninger, der kommer ude fra, jo mere rod kommer der i vores eget elektromagnetiske felt, men selv meget små påvirkninger kan forstyrre det, hvis bølgelængderne er forkerte.

Kineserne og inderne har arbejdet med energimedicin i tusinder af år, blandt andet i form af akupunktur og yoga. De har kendt til energistrømmene i kroppen og vidst, hvordan de kan påvirkes på forskellige måder, så energien og vibrationerne i kroppen cirkulerer på en naturlig måde og derved vedligeholder sundheden. Planeten Jorden har et naturligt magnetfelt, som påvirker alt. Alt levende er afhængigt af svage indre magnetfelter, som kontrollerer hjerterytmen, hjernebølgerne, nerveimpulserne og meget andet. Hver eneste celle i kroppen svinger med disse magnetfelter og er et batteri, der også påvirkes udefra.


Svingningerne - Vibrationerne

Vi svinger med jordens magnetfelt og er udviklet i samklang med dette. Elektromagnetisk udstråling fra solen påvirker sol_jord_magnetpaavirkning_01.jpgjordens magnetfelt og tilfører byger af elektroner, der som nævnt også kobles til vandmolekylerne. Når der er solpletter, som er gigantiske magnetstorme på solen, påvirkes vi betydeligt. Alle større influenzaudbrud på jorden falder sammen med et højt antal solpletter, for eksempel den spanske syge, der på verdensplan dræbte mere end 20 millioner mennesker. Jordens magnetfelt bliver forvredet, hvilket går ud over immunsystemets funktion.

Vores DNA – arvemassen i cellerne – svinger med de bølgelængder, vi bliver påvirket af. Dette ligger bag hele evolutionen og vores cellers udvikling og funktion. Nogen har kaldt DNA et biologisk Internet.


Syge celler producerer andre vibrationer!

Den menneskelige krop kan ikke eksistere uden elektriske strømme, som også producere i kroppen. Bevæger en organismer sig gennem er magnetfelt opstår der elektriske felter (Lorentz-Kraften og Hall-Effekten). I området omkring cellemembranen flyder der en strøm, som i sunde celler gennemsnitlig er 90mV. I syge celler er spændingen derimod tydeligt lavere. På samme måde er forholdet ved organerne, som har deres egen spænding og vibrerer med en bestemt frekvens. Syge celler viser en ændret frekvens og ofte stagneret adfærd, hvilket resulterer i en forstyrrelse af alle metaboliske processer i kroppen.Beskyttelse mod skadelige svingninger

Ved bevægelse af magnetfelter udløses elektriske strømme, og omvendt dannes der magnetfelter omkring elektriske strømme. Det er de svage elektriske felter, der er de vigtigste i kroppen, for eksempel i hjertet og hjernen. Det er et problem, at de kunstige EM-felter, som elektro-teknologien i dag frembringer, måske vil kunne ændre hele vores udvikling og måde at tænke på. For eksempel mikrobølger, mobiltelefoner og højspændings-ledninger. Disse ting påvirker vores indre elektriske felter, hvilket påvirker vores funktioner. Også jordens elektriske felter kan påvirke os betydeligt udefra og skade vores sundhed. Et eksempel er jordstråler, som forstærkes gennem underjordiske vandårer og strømme.

Ved at hjælpe kroppen med at opretholde et sundt og sammenhængende bio-felt og ved at vedligeholde en dynamisk balance, afværges udefra kommende elektromagnetisk stress. Det kan blandt andet ske ved hjælp af pulserende magnetfelt behandling, der beror på, at vores celler kommunikerer elektromagnetisk, og at EM-felter kan styrke væv.

Det er allerede bevist, at for eksempel knogler gror hurtigere sammen, hvis de bliver udsat for pulserende magnet-feltbehandling. Kunsten er at genskabe de naturlige og lægende vibrationer i væv og organer ved at tilføre energi. Når blodet passerer påvirkes af pulserende magnetfelt, vil blodlegemerne blive positivt ladet, så de frastøder hinanden og væggene i blodårerne, som også er positivt ladet. Det betyder, at der ikke dannes klumper af blodlegemer (pengerulle-dannelse), og derved strømmer blodet meget bedre gennem kroppen. Det bedrer ilttilførslen og modvirker blodpropper.


Blodgennemstrømningen øges væsentligt!

Her ses en hånd med farvede områder, som illustrerer et område med dårlig blodgennemstrømning (alt hvide er god blodgennemstrømning). Med termokamera er håndens varmeudstråling dokumenteret under behandlingen. Det ses tydeligt at de farvede felter, efterhånden som behandlingen skrider frem, bliver varme (hvide), dvs. gennemstrømmet af ekstra iltet blod.

haand_behandles_01.jpg
 Før behandlingen                              Lige efter behandlingsstart                Efter afsluttet behandling


Kraftfelterne interagerer

I magnetfelt-terapien bliver der bygget elektromagnetiske felter op og impulser herfra trænger igennem hele kroppen og virker ind på den mindste celle. Det kommer til en interaktion mellem den magnetiske impuls og cellerne, ved at celler med fejlfrekvens eller stagnation påvirkes til at svinge med deres egen normale sunde frekvens igen.


Statiske og pulserende magnetfeltermagnetiske_impulser_01.jpg

Den pulserende magnetisk terapi er en forbedret version af magnetisk terapi med statiske magnetfelter. Fordelen ved pulserende magnetfelt-terapi er, at impulserne kan indstilles individuelt og tilpasses netop den frekvens, cellen har brug for.
Det kan sammenlignes med en radio, hvor man indstiller frekvensen til den sender, man vil høre. Netop denne tuning af frekvensen gør det muligt at ramme den korrekte celle-frekvens for at opnå en specifik effekt på kroppen. På billedet ses forskellig frekvenser af magnetiske impulser.


Sammenligning med andre magnetfelter

Pulserende magnetfelt-behandling er helt ufarligt og uden bivirkninger. Magnetfelt-styrken jeg bruger ligger meget lavt i forhold til andre magnetfelter. For at få en fornemmelse heraf, har jeg lavet en lille oversigt som viser, hvor stort/lille et magnetfelt er i forhold til Magnetotronen som jeg behandler med. Eksempelvis har en MR-Skanner på 7 Tesla (og det er en lille MR-Skanner) en magnet, der er ca. 69.900 % kraftigere end Magnetotronen - det er da lidt? En køleskabsmagnet er 50% mindre kraftig end Magnetotronen.

Apparat Tesla (T)
(1 T = 10.000 Gauss)
Gauss (G)
(1 G = 0,0001 T)
% i forhold til
Magnetotron
100 G
MR-Skanner 7 T 70.000 G 69.900 % større
Højtalermagnet ca. 1,5 T 15.000 G 14.900 % større
Harddisk ca. 1,25 T 12.500 G 12.400 % større

Magnetotron

max. 0,01 T max. 100 G 0 %
Køleskabsmagnet 0,050 T 50 G 50 % mindre
Pacemaker 0,0005 T 5 G 95 % mindre
Jordklodens magnetfelt 0,000003-0,000006 T 0,3-0,6 G 99,7 % mindre
Der tages forbehold for fejl.Måske mindre forværring i første omgang

I starten af behandlingen kan det på kort sigt komme til en forværring af symptomerne. Dette er ikke en bivirkning, men et tegn på at behandlingen virker. Denne effekt forekommer i mange andre naturlige behandlingsformer (ex. Akupunktur, Zoneterapi, Massage). Derfor skal man ikke undertrykke det forbigående ubehag med medicin, udover det man normalt tager dagligt i fast rytme, da effekten af de pulserende magnetiske felter kan reduceres.


Kontraindikationer

I visse tilfælde frarådes der at bruge magnetfelt-terapi, ex. ved pacemaker.

Og HUSK:
Mobiltelefoner, kreditkort og andre magnetkort, ur, bilnøgler med batterier må ikke komme i magnettromlen. Batterier kan blive afladet og magnetstrimler ødelagt.


Pulserende magnetfelt terapi og dyr

Pulserende magnetfelt terapi virker også fortræffelig på dyr på samme måde som på mennesker. Her ses en hest før og under behandlingen. Med termokamera er temperaturudstrålingen dokumenteret. Der ses tydeligt en øget blodgennemstrømning efterhånden som terapien skrider frem (hvide felt).

hest3.gif
Før behandlingen
hest3.gif
Lige efter behandlingsstart
hest3.gif
Efter afsluttet behandling
hund.4.jpg           dame_og_hund.5.jpg           kat.6.gif

Køb eller Leje et professionelt Pulserende Magnetfelt Apparat.

StatCount - Traffic counter