Behandling
Kurt Jürgensen

    Certificeret Vegatetester og Akupunktør Kurt Jürgensen

Jeg er oprindelig uddannet indenfor kontor og handel. Interessen for alternativ behandling har dog altid vagt min opmærksomhed og derfor tog jeg uddannelsen som Massør i 1996. I 1997 startede jeg på uddannelsen som FDZ-Zoneterapeut. Nu er jeg medlem af landets største sammenslutning af Zoneterapeuter - Zoneconnection (www.zct.dk/www.zcd.dk) og samtidig RAB registreret i Zoneterapi og Akupunktur.

rab_01.jpg

RAB-Registreringen
er din garanti for en
professionel behandling!


Læs mere om RAB-Registreringen her.
I 2003 afsluttede jeg flere Akupunkturuddannelser med baggrund i Traditionel Kinesisk Akupunktur, Øreakupunktur og Akunova (Akupunktur 2000, som er specielt hurtigt og effektivt til behandling af smerter og øjenproblemer).

I forbindelse med behandlingerne lagde jeg dog mærke til, at den mentale tilstand hos klienterne ofte "drillede" med at opnå 100 % resultat. Derfor tog jeg uddannelsen til Tanke Felt Terapeut i 2005 (TFT/EFT). Dette gav igen et fantastisk ryk i retning af endnu flere succesfulde behandlinger. Sidenhen har jeg suppleret med uddannelsen som Coach.

Da jeg i 2013 stødte på behandlinger med pulserende magnetfelter blev jeg total begejstret og så straks de fantastiske muligheder der lå heri. Der findes helt utrolige beretninger på internettet omkring virkningen af magnetbehandlingerne og allerede efter kort tids anvendelse kan jeg kun bekræfte - beretningerne er troværdige! I modsætning til anvendelse af almindelige magneter til magnetterapi, findes der for pulserende magnetfelt behandling dobbeltblindtest, som dokumenterer virkningen. Da nogle behandlinger med pulserende magnetfelter går over længere tid, lejer og sælger jeg pulserende magnetfelt-apparater.

Ofte står du, som klient, over for en jungle af behandlingsmuligheder, kosttilskud og meget mere. Jeg kan hjælpe dig til at finde frem til det, som din krop har behov for lige nu. Det gør jeg gennem vegatesten. Her laver jeg en TILSTANDS-RAPPORT  DiN krop. Derfor er netop denne test den ideelle måde at finde ud af, om de behandlinger du får og de kosttilskud du tager overhovedet hjælper dig. I sidste ende kan du spare både tid og penge på din vej til en bedre sundhed.

Venlig hilsen
Kurt JürgensenNår jeg laver min behandlinger anvender jeg mange forskellige metoder til at finde frem til årsagen. Her vil jeg bare nævnte nogle:Spørger ind til, hvornår i døgnet symptomerne opstår - eller hvornår om året symptomer kommer?

Hvilke trykpunkter under og omkring fødderne er ømme?

Hvordan ser ansigtet ud (farve, rynker mærker o.lign.)?

Om der er nogen specielle følelser der dominerer?

og mange andre spørgsmål, der kan lede frem til en go sammensat og tilfredsstillende behandling.

Det gælder for mig om, at hjælpe dig over de værste bakketoppe, for at du derefter kan selv.

Åbningstider for behandling

Priser

StatCount - Traffic counter