.
Holistisk Alternativ Behandling i Helse-Stuen Løgumkloster

.

  Forside    Behandlinger    Åbningstider    Kontakt    Succes    Shop    
MASSAGE      (jeg lave nu kun Massage i meget begrænset omfang)
 
 

 
 
  • MUSKEL-MASSAGE
Ved hjælp af hænderne behandler jeg muskler, skelet, led og hud med specielle teknikker, hvorved bl.a. blodcirkulationen stimuleres, hvilket giver øget velvære og liv i vævet igen.

Mange muskler relaterer til organer så disse kan påvirkes under massen. Ligeledes ligger der følelser gemt i de forskellige muskler og her kan der ofte komme en rigtig god udrensning.

       
 
 
  • MERIDIAN-MASSAGE

Her masserer og stryger jeg kroppens energibaner (meridianbaner) således at evt. blokeringer løses op og energien igen kan flyde uhindret gennem kroppen.

Mange meridianer relaterer til organer, liges som muskler, så disse kan påvirkes under massen. Ligeledes ligger der følelser gemt i de forskellige muskler og her kan der ofte komme en rigtig god udrensning.

Er der smerter i enkelte punkter på meridianens forløb, er det er indikation for, at selve meridianen og det tilhørende organ er belastet.

 
 
  • LYMFE-MASSAGE

Lymfemassage eller lymfedrænage er en blid massageform i lymfesystemets retning, hvor man får masseret lymfen fra den hævede kropsdel til de mere velfungerende dele af lymfesystemet. Det er ikke kun den hævede legemsdel, men hele kroppen, der behandles. Målet er at reducere omfanget af den hævede legemsdel. Anvendes ofte ved

  • Lymfeødem på arm eller ben
  • Lindring, når anden behandling svigter
  • Supplerende behandling til smertebehandling/arvævsbehandling
  • Anvendes ikke ved akut betændelse og visse sygdomme.

Sætter udskillelse af affaldsstoffer i gang.

 
 
 • SPORTS-MASSAGE

Sportsmassage er en hård massageform, som arbejder med kroppens dybe væv. Jeg kommer ned i dybden af væv og muskler ved stryge og lægge sin vægt i.

Det kaldes sportsmassage, fordi det traditionelt har været anvendt af professionelle sportsudøvere - bla. ved OL - for at forkorte kroppens restitutionstid efter hård træning. Man nedbringer restitutionstiden ved at øge blodcirkulationen til musklerne - på den måde udskilles affaldsstoffer igennem blodet, og musklen får derfor bedre mulighed for at opbygge sig selv hurtigere.

Når jeg samtidig anvender Pulserende Magnetfelter udskilles affaldsstofferne lettere og hurtigere.

 
 
  • BONUS

Gratis behandling med Pulserende Magnetfelter under Massagen.

 
 

 • BEHANDLINGSINTERVAL

For at få bugt med smerter skal der behandlingsintervallet være med kort afstand. Ofte 3-5 dage lige efter hinanden. Behandlingerne suppleres gratis med Pulserende Magnetfelt Behandling for virkeligt at komme i dybden og fjerne eventuelle væskeophobninger, inflammationer, stagnerede energier og "umodtagelige celler".

 
 
 
 

Bestil tid til Behandling på

4033 3175

 

 


Certificeret BodyScreener, Energibehandler og Akupunktør Kurt Jürgensen
Mellemgade 2a    6240 Løgumkloster    Mob.: 4033 3175    mailhelse-stuen.dk

.

Copyright and Responsible 2008-2024 © E-Nyt smba (cvr 29814546)

.