Nyhed Tilbud! Rullemadras med Magneter (blå) 90x190 cm (A) Forstør

Underdyne/Rullemadras MAGNETER (A) - blå - 90x190 cm

Rullemadras 90x190 Magn. #A

Ny vare

Dejlig underlag/rullemadras med magnetterapi, der giver Dig en behagelig og afslappende nattesøvn.

  • Åndbart
  • Hudvenlig
  • Slidstærk
  • Udligner temperatur
  • Healing gennem Magneter

Flere detaljer

494,45 kr inkl. moms

-45%

899,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Magnetbånd - Magnetmadras

Magneter kan lindre muskelproblemer ved at forøge blodcirkulationen, og fremme kroppens helings proces. Magnet terapi kan også stimulere blodkar, som fremmer blodcirkulation, hvilket resulterer i forøget ilt til organer og væv. Man kan opleve at spændte muskler nemmere bliver afslappet, og at muskelproblemer derved kan lindres. Vi har oplevet, at magnet terapi kan yde hjælp til forskellige problemer i kroppen. Magneter er også blevet brugt til at lindre hovedproblemer.

Vores krop indeholder en magnetisk ladning, der er grundlæggende for at den fungerer. Dog indeholder vores moderne verden mange forstyrrelser fra f.eks. mobiler, radiobølger, mikroovne m.m. Med magnetterapi kan du gendanne kroppens naturlige magnetisme. Magnet terapi har været brugt længst af alle disse terapier. Der er mange, der har haft en god virkning af magnet terapi, og det kan bruges på mange forskellige problemer. En magnetmadras er også en nem løsning mod jordstråler.

Med en underdyne/rullemadras med magneter fra Helse-Stuen vil du altid føle dig veltilpas, uanset om du fryser eller sveder.