.
Holistisk Alternativ Behandling i Helse-Stuen Løgumkloster

.


0001

DIARÉ
 

Behandlingsmetode:    (Pulserende Magnetfelter)

Har selv (Kurt Jürgensen) haft store problemer med fordøjelsen. 10 gange diaré hver morgen og nogle gange i løbet af dagen også. Efter en skulderskade i 2012 var jeg i skanning. Her anvendte stærke magneter. Jeg kunne mærke hver gang magneten kørte forbi skaden i skulderen og det gjorde mig meget nysgerrig og jeg begyndte at eksperimentere med magneter på boremaskine og andre sjove ting.

Sjovt nok ringe en dame ved navn Louise som havde et Pulserende MagnetFelt apparat til salg - LIGE DET JEG BIKSET MED! Selvfølgelig købte købte jeg apparatet.

Dagen efter var det monteret i min klinik og jeg skulle straks prøve. Meden jeg sad i apparatet kunne jeg mærke maven knurrede noget og jeg skulle på toilet. Her kom der udrensning. Gik igen i apparatet og 5 minutter efter det samme.

Herefter blev min fordøjelse bedre og bedre og i dag 2020 er den næsten normal. Kun hvis jeg indtager noget som er meget "spændende" kan der komme uorden i systemet; men det er jeg så klar over.

Se også en rigtig god teknik ved afføringsvanskeligheder her.

Skrevet af Kurt Jürgensen, 5/2005

2020 er alt stadig ok.

NB:
Desværre slettede Facebook på et tidspunkt mit Helse-Stuen profil og alle 553 likes og udtalelser og 5-stjerner gik tabt.

 

 

Gå tilbage til oversigten med browserens piletaster

 

Ansvarsfraskrivelse

 
 

Bestil tid til Behandling på

4033 3175

 

 


Certificeret BodyScreener, Frekvensterapeut og Akupunktør Kurt Jürgensen
Mellemgade 2a    6240 Løgumkloster    Mob.: 4033 3175    mailhelse-stuen.dk

.

¤ ¤
Copyright and Responsible 2008-2021 © E-Nyt smba (cvr 29814546)

.