.
Holistisk Alternativ Behandling i Helse-Stuen Løgumkloster

.


0006

ENDOMETRIOSE
 

Behandlingsmetode:    (BodyScreening - Tilstands-Rapport af DiN krop)

Endometriose er en tilstand, hvor livmoderslimhinden, som normalt beklæder indersiden af livmoderen (endometriet), findes udenfor livmoderen, kalder vi det for endometriose. Endometriose kan vokse på livmoderen, æggestokkene, æggelederne, bughinden, skeden, tarm og urinblæren. Endometriose kan påvirke de organer den vokser på, den kan give smerter og sammenvoksninger (arvæv) i organerne.

Jeg har haft 2 kvinder til behandling med dette symptom

Behandlingerne blev lavet ved BodyScreening testen. Efter jeg havde fundet de belastninger kroppen ville frigive fandt jeg de homøopatiske energimediciner som fik målesignalerne til at forsvinde.

Disse midler blev indtaget over en 6-8 ugers periode. Derefter blev der igen lavet en BodyScreening og igen renset ud med homøopatisk energimediciner de kommende 6-8 uger. Same procedure ved de efterfølgende 2 BodyScreeninger.

Efter 4 gange BodyScreening med måling af de rigtig homøopatiske energimediciner havde kvinderne ingen problemer med endometrisen.

Disse 2 behandlinger fandt sted 2018 + 2019.

Skrevet af Kurt Jürgensen. 3/2020.

NB:
Desværre slettede Facebook på et tidspunkt mit Helse-Stuen profil og alle 553 likes og udtalelser samt 5-stjerner gik tabt.

 

Gå tilbage til oversigten med browserens piletaster

 

Ansvarsfraskrivelse

 
 

Bestil tid til Behandling på

4033 3175

 

 


Certificeret BodyScreener, Frekvensterapeut og Akupunktør Kurt Jürgensen
Mellemgade 2a    6240 Løgumkloster    Mob.: 4033 3175    mailhelse-stuen.dk

.

¤ ¤
Copyright and Responsible 2008-2021 © E-Nyt smba (cvr 29814546)

.