..
Holistisk Alternativ Behandling i Helse-Stuen Løgumkloster

.

  Forside    Behandlinger    Åbningstider    Kontakt    Succes    Shop    
Akupunkturmetoder
 

Jeg har gennemgået mange og rigtig lange uddannelser inden for de forskellige Akupunkturmetoder. Det giver mig den fordel, at jeg kan arbejde med metoderne som i et orkester spiller på alle tangenter. Hvis den ene metode ikke virker, bruger jeg det næste osv. Der er næsten ingen begrænsninger. Samtidig kan jeg supplere med Massage , Pulserende Magnetfelter, TankeFelt Terapi for at få psykens blokeringer renset. Her nogle af de Akupunkturmetoder jeg anvender.

     
• TCM Traditional Chineese Medicin (Den traditionelle Kinesiske Akupunkturmetode). Nålesætning sker for det meste  på Meridianbanerne. Meridianbaner er energibaner der er opkald efter organerne de er relateret til. Meridianerne giver energi til hinanden og har samtidig kontrolfunktioner på kryds og tværs.
     
     
• AKU-NOVA Tidligere Akupunktur2000 eller Aku2000. Denne metode er Dansk. Opdageren John Boel firk i år 2000 anerkendelse som århundredets akupunktør i Shri Lanka. Denne metode bruger jeg gerne for at vise at akupunktur virker hurtigt; inden for få minutter.
     
     
• AKU-LINE Lige som ved den gamle og første Zoneterapi-Metode efter Eunice D. Ingham går der liner lodret ned fra top til tå. Behandlingen foregår ved at man på distale punkter (punkter længst væk fra symptomet) mht. de tilsvarende linjer sætter nåle i. Samtidig supplerer med støttenåle for at opnå fuld effekt. Aku-Line er perfekt til akutte lidelser.  
     
     
• AKU-CRONIC Denne metode ligner meget Aku-Line og har en udvidelse så den er specielt god ved kroniske lidelser. Selvom man ofte får at vide: "Det kommer Du aldrig af med; det er kronisk!", så finder der rigtig mange muligheder alligevel.
 
     
     
• AKU-
         STOMACH
Akupunktur på maven omkring navlen fra symfysekanten til brystbenet. Hele kroppen er afspejlet omkring navlen - igen et mikrosystem.
     
     
• AKU-ONE Behandlingspunkterne ligger omkring navlen.
     
     
• AKU-KNEE Er en akupunktur-metode der er specielt til behandling af knæ-problemer af enhver art. Den kan stå alene, men kombineres bedst med andre metoder for at gøre den endnu mere effektiv.
     
     
• AKU-MAGIC Ligner meget den Metode vi lærte førte akupunkturtime, dog er den udvidet med flere nåle. Enkelt og meget effektiv metode ved lokale lidelser.
     
     
• AKU-KING Det er der østlige Kejseres akupunktur-metode. Den har været hemmeligholdt i mange tusinde år. Den kendetegnes ved at anvende flere forskellige metoder på én gang. På "kryds og tværs" af kroppen. Der er mikrosystemer (ECIWO), der ligger fordelt over hele kroppen også medgår i nålesætningen.
     
     
• AKU-DNA Nålesætningen sker i panden og rammer dybe dele i kroppens DNA-struktur.
     
     
• AKU-SPINE Jeg behandler ved denne metode på rygsøjlen i højden hvor nerveudspringet fra organerne ligger. Samtidig påvirker jeg kroppen med Pulserende Magnetfelter.
     
     
• ECIWO The Embrio Contains The Information Of The Whole Organism  - med andre ord: Ethvert lille sted på kroppen indeholder informationer om hele kroppen. Kroppen er fyldt med hundredvis af mikrosystemer der kan behandles og derved have indflydelse på hele kroppen. Denne metode går igennem ved mange af de andre metoder.
     
     
• YNSA Yamamotos New Skalp Acupunkture (Yamamotos Nye Skal Akupunktur). Her sættes nåle i og omkring hovedet. Hovedet indeholder rigtig mange mikro-akupunktursystemer samt empiriske punkter der ikke direkte relation til kendte Akupunkturmetoder.
     
     
• ARICULO Eller Øreakupunktur. Hele kroppen er som ved Zoneterapi afspejlet i øret og omkring øret. Ofte anvender man ganske små permanåle til ørerne. Permanålene skal blive siddende i øret i nogle dage/uger til de selv falder ud. På den måde får du en forlænget behandling med Akupunktur.
     
     
• NADA Er en speciel kombination af nåle-sætning ud fra øreakupunktur. Som regel 5 nåle. Sættes i samme sted hver gang og kan suppleres med yderligere nåle. Også her kan der anvendes permanåle.
     
     
• MOXA Akupunkturpunkter og Empiriske punkter behandles med varme. Varmen giver energi til Akupunkturpunktet og aktiverer hele punktets Meridianbane. Varmepåvirkningen er faktisk rigtig god mod svampe, der ikke kan tåle at blive tørret ud.
     
     
• AKU-KURT Empiriske Punkter som jeg gennem år har fundet ud af har en fantastisk virkning på visser symptomer.

Empiriske punkter passer ikke ind i systemer men virker alligevel.


Vi sagde til ham det var umuligt,
MEN han ville ikke høre!

     

Gå RETUR til siden Du kom fra med Browseren

 
 
 
 

Bestil tid til Behandling på

4033 3175

 

 


Certificeret BodyScreener, Energibehandler og Akupunktør Kurt Jürgensen
Mellemgade 2a    6240 Løgumkloster    Mob.: 4033 3175    mailhelse-stuen.dk

.

Copyright and Responsible 2008-2024 © E-Nyt smba (cvr 29814546)

.