.
Holistisk Alternativ Behandling i Helse-Stuen Løgumkloster

.


0004

SKLERODERMI
 

Behandlingsmetode:    (Pulserende Magnetfelter)

Sklerodermi er en sjælden sygdom i bindevævet, der ofte starter i huden og i blodkarrene på hænderne.
"Scleros" betyder hård - det ord beskriver, den stive hud der opstår.

Pulserende magnetfelt terapi reddede mit liv!

Det hele startede med blodprop i 2 af mine fingre hvorefter der kom sår på fingrene. Nogen tid efter, opstod der koldbrand i fingrene. Jeg kom i behandling med pulserende Magnetfelter i løbet af 3 behandlinger var koldbranden stoppet. Virkningen mærkede jeg straks efter behandlingen og smerter i de koldbrand ramte fingre gik væk. De døde stykker af fingrene blev fjernet.

De 13 morfintabletter jeg tog inden behandlingen og sovemedicinen, kunne jeg også undlade efter 3 behandlinger. Jeg fik 4 behandlinger ekstra, hvorefter sygdommen gik i bero. Disse behandlinger holdt i 10 år. Pulserende magnetfelt reddede mit liv!

Siden 1985 har jeg haft diagnosen sklerodermi, som er en bindevævssygdom, hvor især de små blodkar tager skade, som følge af en autoimmun reaktion. Det giver udslag i huden som bliver læderagtig tyk og hård. Det kan gå over i lungerne, som bliver ”stive” og også andre organer kan rammes.

Ja jeg var på Gråsten gigthospital, der ikke kunne gøre noget. Min datter anbefalede en speciallæge fra Esbjerg, som havde speciale inden for min sygdom sklerodermi. Det var denne speciallæge besøgte mig i Lovrup, for at prøve magnettromlen. Han fandt han ud af, at min sygdom stod stille, og det havde den gjort i mange år. Lægen var yderst forundret, for det burde sygdommen faktisk ikke. Han konkluderede derfor, at det var det pulserende magnetfelt, der havde hjulpet mig.

Ved et tilfælde fik jeg købt et pulserende magnetfelt-apparat til at behandle mig selv med. Min omgangskreds undrede sig naturligvis også over det der skete og ville gerne prøve apparatet. Det fik de lov til. Det var folk med smerter i ryg, skinnebenssår, astma, allergi, koldbrand, rygsmerter, mavesår, psoriasis, lungesygdomme, migræne (super god til det) og det virkede. Behandlingerne fik åbenbart kroppen til at helbrede sig selv.

Da jeg er flyttet, måtte jeg sælge det Pulserende Magnetfelt-apparat og den har Kurt, fra Helse-Stuen overtaget.

Louise Jacobsen, Skærbæk (tidl. Lovrup, Løgumkloster). 5/2013

Skrevet af Kurt Jürgensen for Louise, 6/2013

NB:
Desværre slettede Facebook på et tidspunkt mit Helse-Stuen profil og alle 553 likes og udtalelser og 5-stjerner gik tabt.

 

Gå tilbage til oversigten med browserens piletaster

 

Ansvarsfraskrivelse

 
 

Bestil tid til Behandling på

4033 3175

 

 


Certificeret BodyScreener, Frekvensterapeut og Akupunktør Kurt Jürgensen
Mellemgade 2a    6240 Løgumkloster    Mob.: 4033 3175    mailhelse-stuen.dk

.

¤ ¤
Copyright and Responsible 2008-2021 © E-Nyt smba (cvr 29814546)

.