.
Holistisk Alternativ Behandling i Helse-Stuen Løgumkloster

.


0008

EKSAMENSANGST - ANGST EFTER INDBRUD
 

Behandlingsmetode:    (TankeFelt Terapi - TFT/EFT)

Beskrivelse af problemet:

Eksamensangst, angst efter 2 indbrudsforsøg i hjemmet med deraf følgende kvalme og soveproblemer
Beskrivelse af Behandlingen:

Conni kom til mig med eksamensangst og ville faktisk have akupunktur, som jeg også har gode erfaringer med i angsttilfælde. Dog havde jeg lige lært at bruge TFT, som nu skulle stå sin prøve.

Under behandlingen viste det sig hurtigt, at Conni også var meget skrækslagen over et indbrud i deres hus, hvor hun havde set indbrudstyven, der stod uden for deres vindue. Først behandlede jeg emnet med indbrudstyvene som gav en SUD = 10, bare ved tanken samtidig med angstfornemmelser (hjertebanken og kvalme) når det var mørkt, ved sengetid og problemer med at sove igennem. Vi gennemgik oplevelsen meget detaljeret, medens jeg bankede Conni iht. traume-sekvensen og SUD faldt til 3.

Vedr. eksamensangst lå SUD også på 10. Vi gennemgik en seance, hvor Conni skulle forestille sig fremlægningen af sin sygeplejerske-opgave og det overfor de værste og mest kritiske læger på sygehuset. Conni turde næsten ikke komme ind på ”scenen” pga. voldsom hjertebanken, men efter lidt TFT-behandling på traume -punkterne lykkedes det for Conni at komme ind på scenen og holde sit foredrag om mikrobiologi medens jeg bare bankede. Jeg synes det Conni fortalte lød overbevisende og uden nogen form for nervøsitet. Herefter var Conni’s SUD = 2 ved tanken om sin forestående eksamen.

Ved gentagen spørgsmål var angsten omkring indbrudstyvene rykket i baggrunden og SUD var stadig på 2-3.

Vi afsluttede med gulv til loft og jeg instruerede Conni i at anvende TFT op til eksamen og når hun fik angst i forbindelse med de tidligere indbrudsforsøg i deres hjem.

Conni fik kun én behandling og afsluttede sin sygeplejerske-eksamen med et flot 9-tal.

Beskrivelse af resultatet:

Resultatet beskrives bedst af Conni selv:

Jeg kom med eksamensangst og ville have akupunktur, men efter en indledende snak, blev det til TFT. Jeg var nervøs for min afsluttende eksamen, kombineret med den faktor at 2 indbrud stressede mig dybt.

Først tænkte jeg bare, at det var skuffende ikke at skulle have akupunktur, da det egentlig var det jeg kom for og havde sat næsen op efter. Jeg troede ikke på TFT og kunne først ikke koncentrere mig, da jeg ikke troede på TFT. Efter lidt tid gik det dog bedre. Jeg mærkede varme i kroppen og når vi snakkede om det der stressede mig mest fik jeg hjertebanken. Jeg havde dog meget svært ved at give oplevelserne form og farve – måske fordi jeg ikke var overbevist ?!

Da behandlingen var slut var jeg afslappet og der gik ca. 24 timer før min nervøsitet / stress meldte sig igen. Jeg har svært ved at beskrive, hvordan resultatet blev. Når stressen meldte sig, tænkte jeg over tingene på en anden måde end før, men jeg føler nærmere at det var pga. at jeg fik sat ord på de ting jeg var bange for, mere end det var det faktum at du masserede på de pågældende punkter.

Én ting der dog forsvandt helt, var den hjertebanken og kvalme jeg havde/fik i forbindelse med når jeg tænkte på indbruddene, hvilket gjorde at jeg kunne sove igennem om natten.

Behandlingen må altså have hjulpet på noget, selvom jeg synes TFT er/var meget specielt – men spændende at prøve.

Hilsen
Conni J., 23 år, 22-10-2005

Læs original her. - lige nu deaktiveret pga. datalov

SUD-skala (= Subjective Units of Distress = Subjektive Enheder af Ubehag)

NB:
Desværre slettede Facebook på et tidspunkt mit Helse-Stuen profil og alle 553 likes og udtalelser og 5-stjerner gik tabt.

 

Gå tilbage til oversigten med browserens piletaster

 

Ansvarsfraskrivelse

 
 

Bestil tid til Behandling på

4033 3175

 

 


Certificeret BodyScreener, Frekvensterapeut og Akupunktør Kurt Jürgensen
Mellemgade 2a    6240 Løgumkloster    Mob.: 4033 3175    mailhelse-stuen.dk

.

¤ ¤
Copyright and Responsible 2008-2021 © E-Nyt smba (cvr 29814546)

.