.
Holistisk Alternativ Behandling i Helse-Stuen Løgumkloster

.


0010

MAVEPROBLEMER - ANGST FOR AT KOMME UD
 

Behandlingsmetode:    (TankeFelt Terapi - TFT/EFT)

Jeg opsøgte Kurt, da jeg havde nogle problemer med maven og tarmsystemet.

Jeg havde konstant en fornemmelse af, at jeg skulle på wc, og følte derfor, at min frihed blev berøvet. Dette gik i min psyke, og jeg blev meget dårlig mentalt og mit liv gik ligesom i stå. Som jeg sagde til Kurt, så var jeg efterhånden i tvivl om det var tarmen der styrede min psyke eller omvendt.

Jeg syntes at behandlingen virkede lidt fjollet, og havde svært ved at tro på, at det Kurt gjorde skulle hjælpe.

Under behandlingen skete der dog noget inde i mig. Det kan bedst beskrives som en varm gløde og ro, der bredte sig i mit indre. I løbet af behandlingen blev jeg mere og mere i tvivl om, hvad mit problem var, for det føltes ikke længere som et problem. Jeg følte en stor indre forvirring, som Kurt hjalp med at definere.
Jeg har været til tre behandlinger ved Kurt, og har ikke mere problemer med mit tarmsystem og ukontrollerbare wc-besøg. Jeg har fået min frihed tilbage og min psyke er vokset fra dag til dag. Jeg er nu igen blevet en glad og tilfreds person, der kan klare min hverdag.

Jeg kan varmt anbefale denne form for behandling til andre der går og tumler med nogle problemer, som lægerne ikke kan hjælp med. Samtidig vil jeg tilføje vigtigheden i, at man føler sig tryg og tilpas ved behandleren. Dette har jeg i høj grad følt ved Kurt, der har en kanon evne til at få den behandlede til at føle sig i centrum, og i gode hænder.

Tak for hjælpen.
M.V.H. Dorthe, 33 år
16-04-2005

Læs original her. - lige nu deaktiveret pga. datalov

Se også en rigtig god teknik ved afføringsvanskeligheder her.

NB:
Desværre slettede Facebook på et tidspunkt mit Helse-Stuen profil og alle 553 likes og udtalelser og 5-stjerner gik tabt.

 

Gå tilbage til oversigten med browserens piletaster

 

Ansvarsfraskrivelse

 
 

Bestil tid til Behandling på

4033 3175

 

 


Certificeret BodyScreener, Frekvensterapeut og Akupunktør Kurt Jürgensen
Mellemgade 2a    6240 Løgumkloster    Mob.: 4033 3175    mailhelse-stuen.dk

.

¤ ¤
Copyright and Responsible 2008-2021 © E-Nyt smba (cvr 29814546)

.