.
Holistisk Alternativ Behandling i Helse-Stuen Løgumkloster

.


0017

HØJDESKRÆK
 

Behandlingsmetode:    (TankeFelt Terapi - TFT/EFT)

Susanne havde stor skræk ved højder. Bare ved tanken om at skulle op på en skammel så begyndte hun at ryste i hele kroppen. Jeg fik Susanne til at tænke på, at hun stod foran skamlen og skulle til at træde op på den. Dette gav Susanne et stort ubehag på SUD 9 (dvs. meget stort ubehag) og hun turde ikke i tankerne træde op på skamlen.

Medes jeg bankede på Susannes hånd, bad jeg hende træde op på skamlen når hun i tankerne var parat til det og pludselig turde hun træde derop. Hun følte ingen ubehag mere, selvom hun så ned. SUD var på 1 (dvs. næsten ingen ubehag).

Dette skulle nu afprøves i virkelighed. Og se - det var ikke noget problem for Susanne at træde op på skamlen - ingen ubehag overhovedet, selvom skamlen var lidt usikker. Kigge ned kunne Susanne også uden problemer.

Susanne skiver om behandlingen:

Jeg havde det sådan med højdeskræk, inden vi gik i gang, at jeg rystede over det hele i kroppen især benene. Jeg turde ikke gå opad en trappe. Da vi gik i gang med behandlingen, havde jeg en uro i kroppen, men lidt efter lidt slappede jeg mere af. Behandlingen satte nogle tanker i gang med at der jo ikke sker én noget og efter behandlingen kunne jeg stille mig op på en skammel uden at ryste i benene og det var meget rart.

Min skala ligger nu på 1, hvor den før var 9.

Susanne S., 23 år, 20-10-2005

Læs original her. - lige nu deaktiveret pga. datalov

SUD-skala (= Subjective Units of Distress = Subjektive Enheder af Ubehag)

NB:
Desværre slettede Facebook på et tidspunkt mit Helse-Stuen profil og alle 553 likes og udtalelser og 5-stjerner gik tabt.

 

Gå tilbage til oversigten med browserens piletaster

 

Ansvarsfraskrivelse

 
 

Bestil tid til Behandling på

4033 3175

 

 


Certificeret BodyScreener, Frekvensterapeut og Akupunktør Kurt Jürgensen
Mellemgade 2a    6240 Løgumkloster    Mob.: 4033 3175    mailhelse-stuen.dk

.

¤ ¤
Copyright and Responsible 2008-2021 © E-Nyt smba (cvr 29814546)

.