.
Holistisk Alternativ Behandling i Helse-Stuen Løgumkloster

.


0018

LÆSE- / KONCENTRATIONSVANSKELIGHEDER - SURHED - KED AF DET
 

Behandlingsmetode:    (TankeFelt Terapi - TFT/EFT)

Jeg kom fordi jeg havde svært ved at læse og koncentrere mig, og blev meget hurtigt sur og ked af det, og det var små ting som jeg blev sur over, og så fik de alle de grimme ord jeg kendte.

Jeg mente ikke selv jeg kunne noget og at ingenting var godt nok, havde svært ved at slutte mig til nogen i frikvartererne i skolen, sagde til mig selv: ”kan ikke finde ud af det de leger, vil ikke gøre noget forkert, så man bliver til grin”, så en overgang gik jeg for mig selv og bare kiggede hvad de andre lavede.

Havde også meget svært ved at vælge en beslutning når der var flere valgmuligheder, ville ikke såre nogen.
Det var en dejlig behagelig behandling. Kurt spurgte mig om en masse ting, som jeg skulle svare på, alt imens han ”bankede” mig flere forskellige steder, jeg fik nogle nåle i forskellige steder, også nogle med il i (det var sejt). Jeg blev varm og træt under og efter en behandling.

Mine forventninger var jo at blive bedre til at læse, koncentrere mig og være åben over for mine kammerater og acceptere mig selv og tro på at det jeg kan og gør er godt nok.

Jeg er blevet meget bedre til at læse, jeg vil gerne nu og syntes selv jeg er blevet god. Jeg har ikke haft nogen ture med voldsom surhed siden jeg startede ved Kurt. Jeg er blevet en meget mere glad dreng og mere tilfreds med mig selv.

Kasper N., 10 år, 04-03-2005

Hej Kurt,
Undskyld ventetiden men vi har haft så meget fordi vi har konfirmation på søndag. Håber du kan bruge det vi har skrevet. Du skal også lige vide Kasper var meget stolt over at du har valgt ham, og fået brev fra dig.
Venlig hilsen Dorthe N.

Læs original her. - lige nu deaktiveret pga. datalov

NB:
Desværre slettede Facebook på et tidspunkt mit Helse-Stuen profil og alle 553 likes og udtalelser og 5-stjerner gik tabt.

 

Gå tilbage til oversigten med browserens piletaster

 

Ansvarsfraskrivelse

 
 

Bestil tid til Behandling på

4033 3175

 

 


Certificeret BodyScreener, Frekvensterapeut og Akupunktør Kurt Jürgensen
Mellemgade 2a    6240 Løgumkloster    Mob.: 4033 3175    mailhelse-stuen.dk

.

¤ ¤
Copyright and Responsible 2008-2021 © E-Nyt smba (cvr 29814546)

.